Filme

Filme Noi
Seriale TV

Filme Actiune

Filme Animatie

Filme Comedie

Filme Drama

Thriller / Horror

Filme Muzical

Filme Razboi

Filme SF

wizoo home

wizoo jocuri

jocuri download

 

 

Knowing

Knowing
Knowing este un Science Fiction, regizat de catre Alex Proyas, in care Nicholas Cage joaca rolul unui tata singur si membru al comunitatii istorice a orasului sau.

In filmul Knowing este vorba despre descoperirea unei capsule a timpului, ingropata langa o scoala generala acum mult timp. Comunitatea orasului este convocata in urma acestei descoperiri datorate spargerii unei conducte de apa.

Ted Miles (Cage), al carui fiu invata la scoala cu pricina, dezvaluie intelesul continutului capsulei, si anume niste cifre care reprezinta predictii ale datelor unor evenimente importante din istoria omenirii. Au fost prezise toate evenimentele oribile care au avut loc, iar datele il conduc pe profesor cu gandul la faptul ca omeniriea este pe cale de disparitie, iar el si fiul sau fac parte din conspiratia apocalipsei.

SF-ul Knowing va avea premiera pe marile ecrane americane pe data de 20 martie 2009, urmand sa fie distribuit pe marile ecrane de catre Summit Entertainment, LLC si Sony Pictures Releasing.Knowing

Regia: Alex Proyas
In rolurile principale: Nicolas Cage
Gen: SF
Premiera in SUA: 20.03.2009


Trailer Knowing

Comentarii !

Titlul*
Numele tau*
Adresa Mail*
Comentariul tau*
Codul de verificare*:

 

 


Va aflati in zona: Filme > sf > Knowing


Jocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura