Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 

Jocuri Battlefield


Battlefield Hardline este acum GRATUIT
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox One, Xbox 360, PS3,

Battlefield Hardline a intrat in varianta open beta, ceea ce inseamna ca jocul poate fi downloadat si testat gratuit pana pe data de 8 februarie. Titlul este di..

Cerinte de sistem Battlefield Hardline
Categorie jocuri: Games News, PC

Electronic Arts a publicat cerintele de sistem pentru Battlefield Hardline, joc care va fi lansat pe data de 19 martie 2015. Astfel, jucatorii vor avea nevoi..

Battlefield 3, gratuit pana pe 3 iunie
Categorie jocuri: Games News, PC

Battlefield 3, jocul celor de la Electronic Arts si Dice, este oferit gratuit posesorilor de PC pana pe data de 3 iunie. Gamerii au nevoie de un cont Origin, de..

Battlefield Hardline
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, PS4, One

Battlefield Hardline este viitorul titlu din seria Battlefield, jocul urmand sa fie lansat in aceasta toamna de Electronic Arts si Visceral Games. Titlul v..

Battlefield 4: Naval Strike
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3

Dice si Electronic Arts au oferit mai multe informatii despre expansion-ul Battlefield 4: Naval Strike. Acesta va sosi pe data de 30 martie si va include patru ..

Battlefield 4: Second Assault si China Rising
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360, PS4, One

Dice si Electronic Arts au confirmat detaliile despre cele doua expansion pack-uri care vor fi lansate pentru Battlefield 4: China Rising si Second Assault. Amb..

Cafteala ciobanescului in noul trailer Battlefield 4
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360, PS4, One

Razboiul dintre cele doua shootere importante care vor fi lansate anul acesta, Battlefield 4 si Call of Duty: Ghosts, se apropie de cote maxime, cele doua jocur..

Un nou spot TV Battlefield 4
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360, One, PS4

Electronic Arts a inceput promovarea prin campanii TV a viitorul joc Battlefield 4, care va fi lansat in Europa pe data de 1 noiembrie. Daca cei de la Activisio..

Cerinte de sistem Battlefield 4
Categorie jocuri: Games News, PC

Electronic Arts si Dice au anuntat cerintele de sistem pentru Battlefield 4, joc care va fi lansat pe data de 1 noiembrie. Cerintele de sistem cer un sistem de ..

Battlefield 4: Primele informatii despre cerintele de sistem
Categorie jocuri: Games News, PC

Battlefield 4 va intra in faza Alpha Trail, o parte dintre jucatori fiind deja invitati sa participe la eveniment. Alpha Trail este primul test tehnic ce va fi ..

Battlefield 4: Commander Mode
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360, One, PS4

Electronic Arts si Dice au dat publicitatii un trailer prin care este explicat cum vechiul Commander Mode revine in Battlefield 4. In multiplayer, comandantii a..

Battlefield 4: Lansare pe 1 noiembrie
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360, PS4, One

Electronic Arts si Dice au anuntat ca Batllefield 4 va fi lansat in Europa pe data de 1 noiembrie 2013. Initial, jocul va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si P..

Battlefield 4
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, One, PS4

Battlefield 4 a fost dezvaluit de DICE si Electronic Arts, jocul urmand sa fie lansat pentru PC, Playstation 3 si Xbox 360, variantele pentru consolele next-g..

A fost lansat site-ul Battlefield 4
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3, PS4

Electronic Arts a lansat site-ul jocului Battlefield 4, confirmand faptul ca dezvaluirea oficiala va avea loc pe data de 27 martie. Imaginea de fundal are in pr..

Battlefield 4 va fi dezvaluit pe 27 martie
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3, PS4

Battlefield 4 va fi dezvaluit pe data de 27 martie, conform unui post al paginii oficiale Battlefield. De asemena, un mic sneak peek a fost lansat prin reteaua ..

Battlefield 1942
Categorie jocuri: PC

Battlefield 1942 este un first person shooter lansat de Electronic Arts si DICE in anul 2002, care a de venit gratuit in luna noiembrie 2012. Decizia Electron..

Battlefield 3: Armored Kill
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3

Battlefield 3: Armored Kill este un DLC al popularului shooter lansat in toamna anului trecut, acesta fiind deja disponibil membrilor premium PlayStation 3. P..

Battlefield 4 confirmat oficial!
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3, Wii U, Vi

Chiar daca Battlefield 4 a fost confirmat din greseala in acest week-end prin intermediul unui banner, Electronic Arts a lansat astazi un trailer oficial care c..

Battlefield Heroes a aterizat pe Luna
Categorie jocuri: Games News, PC

Battlefield Heroes, jocul gratuit al celor de la Electronic Arts, se muta pe Luna. Ati citit bine, PE LUNA. Noua harta va arunca direct pe satelitul Pamantului,..

Capture the Flag in Battlefield Heroes
Categorie jocuri: Games News, PC

Dezvoltatorii jocului Battlefield Heroes, cartoon shooter-ul gratuit de la Electronic Arts, au anuntat ca batranul mod Capture the Flag a devenit disponibil de ..

Battlefield 3, vandut in 5 milioane de exemplare
Categorie jocuri: Games News, PC, PS3, Xbox 360

Battlefield 3 , jocul celor de la DICE si Electronic Arts, a fost vandut in prima saptamana dupa lansare in peste 5 milioane de exemplare. Succesul comercial a..

NFS si Battlefield: pariul contra Windows XP
Categorie jocuri: Games News, PC

Doua jocuri importante, care vor fi lansate anul acesta de Electronic Arts, nu vor putea fi jucate pe sistemul de operare Windows XP. NFS The Run si Battlefi..

Battlefield 3 Open Beta: din 29 septembrie
Categorie jocuri: Games News

Varianta open beta a multiplayer-ului Batlefield 3 va fi lansata pe data de 29 septembrie. Harta disponibila va fi situata in Paris, in cadrul operatiunii Metro..

Battlefield Play4Free a fost lansat
Categorie jocuri: Games News, PC

Battlefield Play4Free , jocul gratuit al celor de Electronic Arts si DICE, a fost lansat in varianta open beta. Dezvoltatorii promit ca Battlefield Play4Fre..

Battlefield 3
Categorie jocuri: PC, Xbox 360, PS3

Battlefield 3 va fi lansat in toamna de DICE si Electronic Arts, jocul urmand sa fie disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Battlefield 3 va utiliza..

Battlefield Bad Company 2: Vietnam Info
Categorie jocuri: Games News, PC, Xbox 360, PS3

Battlefield: Bad Company 2: Vietnam va fi lansat pentru PC pe data de 18 decembrie 2010, detiantorii de console trebuind sa mai astepte 3 zile, pana pe 21 decem..

Battlefield Play4Free
Categorie jocuri: PC

Battlefield Play4Free este un nou joc anuntat de Electronic Arts si Dice, titlul urmand sa fie lansat in varianta closed-beta la sfarsitul lunii noiembrie. ..

Battlefield 3 a fost dezvaluit de EA
Categorie jocuri: Games News

Battlefield 3 a fost anuntat prin intermediul prezentarii variantei premium a jocului Medal of Honor. Medal of Honor Limited Edition va oferi cumparatorilor acc..

Battlefield Bad Company 2: Vietnam
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360

Battlefield Bad Company 2: Vietnam este un expansion pack al popularului Battlefield Bad Company 2, titlul urmand sa fie lansat la sfarsitul anului 2010. La f..

Battlefield: Bad Company 2, in topul vanzarilor
Categorie jocuri: Games News

Battlefield: Bad Company 2 a intrat in topul vanzarilor din Anglia pe locul 1, avand mari sanse sa devina cel mai bine vandut joc al anului, in prima saptamana ..

Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
Categorie jocuri: Games News PC, Xbox 360, PS3

Battlefield: Bad Company 2, shooter-ul care va fi lansat in martie 2010 de DICE si Electronic Arts, va avea o editie limitata retail, dupa cum informeaza dezvol..

Battlefield Heroes are 2 milioane de recruti
Categorie jocuri: Games News

Battlefield Heroes, shooter-ul gratuit de la Electronic Arts, a atins numarul de 2 milioane de recruti. Pentru a aniversa aceasta suma, pe data de 30 septembrie..

Battlefield 1943 a depasit 1 milion de jucatori
Categorie jocuri: Games News

Battlefield 1943, jocul lansat de Electronic Arts si DICE in iulie 2009, a depasit 1 milion de vanzari via Xbox Live si PlayStation Network, devenind unul dintr..

Battlefield Heroes Review
Categorie jocuri: Games News

Battlefield Heroes a fost lansat intr-un final, de DICE si Electronic Arts, si m-am simtit obligat sa petrec cateva ore pline de impuscaturi in acest cartoon-..

Preturi pentru Battlefield 1943
Categorie jocuri: Games News

Battlefield 1943 va fi lansat in iunie 2009 pentru PlayStation 3 si Xbox 360, urmand ca varianta pentru PC sa fie lansata in septembrie 2009. DICE a anuntat c..

Battlefield 1943
Categorie jocuri: PC, Xbox 360, PS3

Battlefield 1943 este un first-person shooter multiplayer, dezvoltat de Digital Illusions CE (DiCE) pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Battlefield 1943 va ..

Battlefield: Bad Company 2
Categorie jocuri: PC, Xbox 360, PS3

Battlefield: Bad Company 2 este un nou shooter de la DICE, care urmeaza sa fie lansat de Electronic Arts pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Jocul reprezint..

Battlefield Bad Company
Categorie jocuri: Xbox 360, PS3

Battlefield Bad Company este un first person shooter dezvoltat de Digital Illusions sub sigla Electronic Arts pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Jocul ne pu..

Battlefield Heroes
Categorie jocuri: PC - JOC GRATUIT

Battlefield Heroes este un joc de actiune pentru PC, dezvoltat de Digital Illusions in colaborare cu Electronic Arts, urmand a fi lansat in cursul anului 2009..Va aflati in: Jocuri > Battlefield
 

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Need for Speed (2015) 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Seafight 
Far Cry Primal 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisherJocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura