Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 

Jocuri Lego


Lego Marvel s Avengers
Categorie jocuri: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Vita, 3DS, Wii U

Lego Marvel's Avengers este un nou joc dezvoltat de TT Games, personajele principale luand forma omuletilor LEGO. Este primul joc important al anului 2016, urma..

LEGO Jurassic World
Categorie jocuri: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, 3DS, Vita

LEGO Jurassic World este un nou joc anuntat de Universal Partnerships and Licensing, care va fi lansat in acest an pentru Xbox One, Xbox 360; PlayStation 4, Pla..

Lego Batman 3: Beyond Gotham
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Wii U, 3DS, Vita

Lego Batman 3: Beyond Gotham este titlul viitorului joc dezvoltat de TT Games, care va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3,..

Lego: The Hobbit
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, One, PS4, Vita, 3Ds, Wii U

Lego: The Hobbit este un nou joc anuntat de Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games si The LEGO Group, care va fi lansat in primavara anului 2014 pen..

LEGO Minifigures Online
Categorie jocuri: PC, Android, iOS

LEGO Minifigures Online este un nou joc gratuit anuntat de Funcom si LEGO Group, care va fi lansat pentru PC, iOS si Android. Jocul va fi un open-world MMOG, ga..

The Lego Movie Videogame
Categorie jocuri: PC, Xbox 360, PS3, One, PS4, Wii U, 3DS, Vita

The Lego Movie Videogame este un nou titlu de aventura dezvoltat de TT Games si Warner Bros. Interactive Entertainment, care va fi lansat in februarie pentru PC..

Lego Marvel Super Heroes Download Demo
Categorie jocuri: Demo download, PC, PS3, Xbox 360

Marvel si TTGames au lansat un demo download pentru PC al viitorul joc Lego Marvel Super Heroes, care va fi lansat pe data de 15 noiembrie. Variantele demo-ului..

LEGO Legends of Chima Online
Categorie jocuri:

LEGO Legends of Chima Online este un joc gratuit pentru PC, dezvoltat de Warner Bros. Interactive Entertainment, care va intra in faza open beta in luna iulie 2..

LEGO Marvel Super Heroes
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, Wii U, DS, 3DS, Vita, PS4

LEGO Marvel Super Heroes a fost anuntat de Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group si Marvel Entertainment, jocul urmand sa fie dispo..

Lego City: Undercover
Categorie jocuri: Wii U

Lego City: Undercover este un nou joc de aventura dezvoltat de TT Fusion (parte a TT Games), care va fi lansat de Nintendo pentru consola Wii U. Undercover..

LEGO The Lord of the Rings
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, 3DS, PSP, Wii, DS, iOS

LEGO The Lord of the Rings este un nou joc dezvoltat de TT Games si Warner Bros. Interactive Entertainment, care va fi lansat pentru PC, Nintendo Wii si 3DS, ..

LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Categorie jocuri: PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS, Vita

LEGO Batman 2: DC Super Heroes este un nou joc anuntat de Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games si Lego Group, titlul urmand sa ajunga pe rafturile..

LEGO Harry Potter: Years 5-7 Download Demo
Categorie jocuri: Demo download, PC

LEGO Harry Potter: Years 5-7 Download Demo va ofera posibilitatea de a reveni la Hogwarts inca o data. Intregul joc va avea 24 de nivele si 16 clase, cele din..

LEGO Universe va avea zone free-to-play
Categorie jocuri: Games News, PC

Lego Group a anuntat astazi, 21 iunie, ca MMOG-ul LEGO Universe va avea sectiuni free-to-play, fara a exista o limita de timp pentru jucatorii care aleg aceas..

LEGO Pirates of the Caribbean Demo
Categorie jocuri: Demo download

LEGO Pirates of the Caribbean Demo va ofera posibilitatea sa intrati in lumea capitanului Jack Sparrow, intr-o noua forma, retusata si adaptata dupa genul jucar..

LEGO Harry Potter: Years 5-7
Categorie jocuri: PS3, Xbox 360, PC, Wii, 3DS, DS, Vita

LEGO Harry Potter: Years 5-7 este titlul urmatorului joc Warner Bros. Interactive Entertainment, dezvoltat de TT Games si LEGO Group pentru PC, PlayStation 3,..

Lego: Pirates of the Caribbean
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, PSP, DS

Lego: Pirates of the Caribbean este un joc de aventura dezvoltat de Traveller's Tales si Disney Interactive Studios, titlul urmand sa fie disponibil pentru PC..

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars
Categorie jocuri: PC, Wii, PSP, 3DS, PS3, Xbox 360

LEGO Star Wars 3: The Clone Wars este un nou joc de aventura anuntat de LucasArts, urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, ..

LEGO Indiana Jones 2
Categorie jocuri: PC, PS3, Xbox 360, PSP, Wii, DS

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues este un nou joc dezvoltat de Traveller's Tales si LucasArts, care va fi disponibil din toamna anului 2009 pentru..

LEGO Harry Potter: Years 1-4
Categorie jocuri: PC, DS, Wii, PS3, PSP, Xbox 360

LEGO Harry Potter: Years 1-4 este un joc anuntat de About Warner Bros. Interactive Entertainment si TT Games, acesta urmand sa fie lansat in 2010. Chiar da..

LEGO Rock Band
Categorie jocuri: PS3, Xbox 360, Wii, DS

LEGO Rock Band este un nou joc dezvoltat de TT Games, Harmonix, MTV Games si LEGO Group, care vor aduce populara serie Rock Band in lumea blocurilor Lego. ..

LEGO Batman Download Demo
Categorie jocuri: Demo download

LEGO Batman: The Videogame ne introduce in lumea eroului DC Comics, doar ca de aceasta data lucrurile vor fi mult mai colturoase decat inainte. Jucatorii vor..

Lego Batman
Categorie jocuri: PS2, Wii, Xbox 360, PS3, PC, PSP

Lego Batman este un nou joc dezvoltat de Traveller's Tales in colaborare cu Warner Bros Interactive pentru PS2, Wii, Xbox 360, PS3, PC si PSP. Totul va par..

LEGO Indiana Jones Download Demo
Categorie jocuri: Demo download

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures este un joc dezvoltat de Traveller's Tales in colaborare cu LucasArts. Fiecare film Indiana Jones va fi impartit ..

LEGO Universe
Categorie jocuri: PC

LEGO Universe este un nou joc MMOG, creat de NetDevil si LEGO Group pentru PC, care va fi lansat in 2010. LEGO Universe va da posibilitatea jucatorilor de ..

Lego Indiana Jones
Categorie jocuri: PC, PS2, PS3, PSP, Xbox 360, DS , Wii

Lego Indiana Jones este un joc dezvoltat de Traveller's Tales in colaborare cu LucasArts, ce va fi lansat pe 8 iunie pe platformele PC, PS2, PS3, PSP, Xbox 36..Va aflati in: Jocuri > Lego
 

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Need for Speed (2015) 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Seafight 
Far Cry Primal 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisherJocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura