Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 


Mini Segway: Mijloc de Transport sau FunGadget?

Mini Segway: Mijloc de Transport sau FunGadget?


Un nou gadget prinde contur prin vest, acesta fiind numit Electric Balance Bord, sau Mini Segway. Seamana destul de mult cu un skateboard, doar ca este electric si proiectat sa tina in jur de 10-18 kilometri intre incarcari. Este destul de amuzant, iar timpul necesar pentru a invata sa mergi pe un Electric Balance Bord este de aproximativ 20 de minute.

Tinand cont ca distanta dintre Piata Unirii si Piata Victoriei (Bucuresti) este de aproximativ 3.6 kilometri, poate fi utlizat cu succes si pentru mersul la scoala si/sau serviciu. Gadget-ul poate ajunge pana la o viteza de 10-12 kilometri/ora, ceea ce inseamna destul de mult.

Din punct de vedere tehnic, un Mini Segway este alcatuit din doua roti si o placa, plus doua motorase electrice de cate 500 W fiecare. Rotile sunt din cauciuc plin, ceea ce inseamna ca nu vom avea probleme legate de dezumflari sau pene de cauciuc. Poate suporta persoane de pana la 100 de kilograme, putand fi utilizat atat de adulti, cat si de adolescenti. Incarcarea completa a bateriei SAMSUNG de 36V 4.4ah dureaza in jur de 90 de minute.

Electric Balance Bord

In SUA si Marea Britanie a inceput deja o isterie in jurul acestui produs, ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat Mini Segway-ul va ajunge si in magazinele din Romania.

Pe youtube au inceput sa apara o serie de filmulete cu vedete care folosesc deja acest dispozitiv (vezi link aici), precum si imagini cu operatori video care-l folosesc pentru stabilizarea imaginii. Pare a fi un produs de succes creat pentru ratiuni practice, dar a inceput sa devina popular din motive de fun si divertisment.

In momentul de fata, un astfel de gadget costa in jur de 220 lire, fiind disponibil pentru comanda si in Romania pentru aproximativ 10 lire transportul.
 

Comentarii!!

Titlul*
Numele tau*
Adresa Mail*
Comentariul tau*
Comentariile vor fi aprobate de un moderator!
Codul de verificare*:
 

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Need for Speed (2015) 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Seafight 
Far Cry Primal 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisher


Va aflati in zona: Jocuri > news > Mini Segway: Mijloc de Transport sau FunGadget?


Jocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura