Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 


Lansarea Star Wars Trezeste Forta din Retail

Lansarea Star Wars Trezeste Forta din Retail
News: Star Wars


Noul film Star Wars va ajunge pe marile ecrane europene pe 18 decembrie 2015, fiind creata o adevarata distorsiune a Fortei prin toate metropolele din lume. In Romania, in special prin marile orase, este imposibil sa nu te fi lovit de un produs branduit Star Wars, o melodie prin supermarket care sa te anunte ca se intampla ceva prin lumea lui Luke Skywalker, sau o figurina paroasa Chewbacca amplasata, paradoxal, vis-a-vis de standul cu cosmetice.

Daca nu erai lamurit pana astazi, este Forta care se trezeste odata cu noul film Star Wars: The Force Awakens, alaturi de uriasul bulgare de zapada alcatuit din marketing si francizare. Intregul tavalug a inceput pe data de 4 septembrie, 2015, printr-un maraton de 18 ore de transmisiuni in direct, din diferite orase ale lumii, cu prezentarea noilor produse puse in vanzare. Au fost prezentate sabii laser, figurine de diferite dimensiuni, masini inspirate din film, seturi pentru constructii Lego cu nave spatiale si soldati in miniatura, drone de jucarie (in forma de nava spatiala), avioane cu telecomanda (sper ca ati ghicit: tot in forma de nava spatiala), costume pentru copii (mai multe variante: Stormtrooper, Captain Phasma, Rey Costume si Kylo Ren), arme de jucarie sau masti care schimba vocile, precum si noul robotel BB-8.Pe langa jucariile vandute sub licenta Disney, nume grele din industria jucariilor sunt implicate in aceasta furtuna din retail, printre care Hasbro, JAKKS Pacific, Mattel, LEGO, Sphero si Spinmaster. Chiar daca este greu de apreciat care vor fi veniturile din aceste jucarii francizate, un analist financiar a declarat in luna august ca vanzarile ar putea ajunge la 5 miliarde dolari, doar in primul an.

In Romania, toate aceste produse se gasesc deja in magazine si au preturi asemanatoare cu cele din Europa. Conform declaratiilor de presa, este asteptat un nou val de jucarii chiar inainte de lansarea filmului, adica in a doua jumatate a lunii decembrie.

Suntem un site de jocuri, asa ca nu putem sa nu amintim de recentul Star Wars Battlefront, lansat in luna noiembrie a anului 2015.

Star Wars Trezeste Forta din Retail></a>
<br />Forta fie cu voi!
<br /></font><br></center></font></font><script async src=


 

Comentarii!!

Titlul*
Numele tau*
Adresa Mail*
Comentariul tau*
Comentariile vor fi aprobate de un moderator!
Codul de verificare*:
 

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Need for Speed (2015) 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Seafight 
Far Cry Primal 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisher


Va aflati in zona: Jocuri > news > Lansarea Star Wars Trezeste Forta din Retail


Jocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura