Termeni de Utilizare a Wizoo.ro

 

Site-ul Wizoo.ro este este un serviciu furnizat gratuit,  proprietatea  a Info City srl, Bd. Gheorghe Sincai 2, sc.1, ap.32, sector 4, Bucuresti,  cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor, si  va fi numit in continuare Wizoo.
 


Continutul


Continutul Wizoo, reprezentat de textele aflate pe portal, reprezinta proprietatea Wizoo, cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar. Textul poate fi reprodus, fara a necesita acordul Wizoo, in limita a 100 de caractere, cu mentionarea obligatorie a sursei. In cazul preluarii de texte de catre alte site-uri, pe langa precizarea sursei, este obligatorie introducerea unui link catre Wizoo.ro sau catre articolul integral de pe Wizoo.ro. Orice alta utilizare sau preluare a continutului Wizoo se poate face doar cu acordul scris al Info City srl.
Toate link-urile externe, text sau imagini, bannere publicitare, apartin unor terte companii. Wizoo nu este responsabil de continutul acestora si nici de integritatea sau calitatea pagini de destinatie.

 


Limitarea raspunderii

 
Wizoo nu poate garanta implicit sau expres, intregul continut de pe site.
Wizoo nu isi asuma raspunderea pentru nici o dauna pricinuita direct sau indirect de date, informatii sau imagini colectate. De asemenea, Wizoo nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului furnizat de site. Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul Wizoo pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

 

Politica de confidentialitate

 

Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa.

 

Schimbarea Termenilor de Utilizare


Wizoo isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii de utilizare".
Folosirea in continuare a serviciului Wizoo reprezinta acceptarea tuturor termenelor de utilizare.