Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 

Jocuri gratuite noi

Descrieri, imagini, trailere si link-uri de download pentru 323 jocuri free-to-play
Jocuri gratuite noi Toate jocurile Top jocuri gratuite
Shooter MMORPG Actiune
Masini Strategie Aventura


Minions Paradise

joc gratuit, platforma: iOS, Android

Minions Paradise este un nou joc pentru dispozitivele mobile, care va fi lansat in aceasta vara. Electronic Arts Inc., Illumination Entertainment si Universal Partnerships & Licensing au semnat un parteneriat, care permi..


Dreadnought

joc gratuit, platforma: PC

Dreadnought este un joc gratuit dezvoltat de Yager, care va fi lansat pentru PC in 2015. Dreadnought este un SF multi-player combat space simulator, in care gamerii vor controla mai multe tipuri de nave spatiale. Nave..WWE Immortals

joc gratuit, platforma: Android, iOS

WWE Immortals este un nou joc gratuit anuntat de Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios, care va fi lansat pe 15 ianuarie pentru dispozitivele Android si iOS. Dupa spusele dezvoltatorilor, jocul va..


Need for Speed No Limits (NFSNL)

joc gratuit, platforma: Android, iOS

Need for Speed No Limits (NFSNL) este un nou joc anuntat de Electronic Arts, care va fi lansat pentru dispozitivele Android si iOS in 2015. Jocul este dezvoltat de australienii de la Firemonkeys, specializati in titluri ..


Star Trek: Alien Domain

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Star Trek: Alien Domain este un nou joc gratuit dezvoltat de GameSamba si Ngames, care se afla in acest moment in varianta beta. Alien Domain este un multiplayer online strategy game, care poate fi jucat prin intermediul..


Battleline: Steel Warfare

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Battleline: Steel Warfare este un nou joc gratuit de la Namco Bandai, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru PC. Battleline este un joc de strategie turn-based, care ne va purta printr-un razboi mecanizat cu tancu..


S.K.I.L.L. Special Force 2

joc gratuit, platforma: PC, shooter

S.K.I.L.L. Special Force 2 este un shooter gratuit lansat de Dragonfly si Gameforge pentru PC, care a fost deja lansat in varianta beta. SKILL este construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 3 si este un first-..


Civilization Online (F2P)

joc gratuit, platforma: PC, MMORPG

Civilization Online este un joc gratuit aflat in dezvoltare la XLGames, care va fi lansat pe piata asiatica in prima parte a anului 2015. Chiar daca nu a fost dezvaluit inca nimic despre o posibila migrare catre vest, sa..Triad Wars

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Triad Wars este un nou joc gratuit, dezvoltat de United Front Games, a carui actiune va fi plasata in Hong Kong. Jocul a fost anuntat doar pentru PC. Titlul va fi o continuare a lui


Chaos Heroes Online (CHO)

joc gratuit, platforma: PC

Chaos Heroes Online este un nou MOBA lansat de Aeria Games, jocul fiind deja disponibil in varianta open beta. Jucatorii vor trebui sa aleaga una dintre cele doua factiuni, Divine Union sau Immortal Legion, si sa inceapa..


Spider-Man: Unlimited

joc gratuit, platforma: iOS, Android, WP

Spider-Man: Unlimited este ultimul joc lansat de Gameloft, titlul fiind gratuit pentru telefoanele si tabletele Android, iOS si Windows Phone. Jocul va fi unul episodic, urmand sa fie lansate noi si noi capitole (numite ..


Dizzel free-to-play

joc gratuit, platforma: PC, shooter

Dizzel este un shooter free-to-play, care se afla in acest moment in faza open beta. Jocul este realizat si publicat de catre Neowiz Games, NS Studio si OG Planet. Spre deosebire de celelalte titluri asemanatoare, Dizzel..


Fistful of Frags

joc gratuit, platforma: PC, shooter

Fistful of Frags este un shooter gratuit, inspirat din filmele western clasice. Conceput initial ca un mod multiplayer al jocului Half Life 2, Fistful of Frags a fost relansat ca un joc separat, fiind acum disponibil pri..


Hunt: Horrors of the Gilded

joc gratuit, platforma: PC, PS3, Xbox 360, shooter

Hunt: Horrors of the Gilded este un nou shooter gratuit anuntat de Crytek, care va intra in faza beta in anul 2014. Jocul este dezvoltat de noul studio Crytek USA Corp, fiind un co-op pentru patru jucatori. Actiunea e..


BattleCry

joc gratuit, platforma: PC, shooter

BattleCry este un nou joc gratuit anuntat de Bethesda si BattleCry Studios, care va intra in faza open beta in anul 2015. Creat pentru PC, jocul este un multiplayer pentru 32 de jucatori realizat sub indrumarea lui Vik..


Human Element

joc gratuit, platforma: PC, PS4, Xbox One

Human Element este un nou joc gratuit dezvoltat de Robotoki, care va fi lansat in 2015 pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul este construit cu ajutorul motorului grafic CryEngine si va fi un zombie survival game...


Swordsman Online

joc gratuit, platforma: PC

Swordsman Online este un joc gratuit anuntat de Perfect World Entertainment, care ne poarta intr-o lume fantastica a artelor martiale din China antica. Swordsman este un action combat MMORPG, plasat in universul creat ..


Panzer General Online

joc gratuit, platforma: PC

Panzer General Online este noul joc gratuit al celor de la Ubisoft si BlueByte, care a intrat deja in faza open beta. Noul titlu al seriei Panzer General este un turn-based strategy browser game, in care jucatorii au p..


Rise of Incarnates

joc gratuit, platforma: PC

Rise of Incarnates este un nou joc gratuit anuntat de Bandai Namco Games America, titlul urmand sa fie lansat pentru PC in acest an. Noul joc este creat de echipa care a stat in spatele seriilor Tekken si SoulCalibur, fi..


H1Z1, un nou joc gratuit anuntat de Sony

joc gratuit, platforma: PC, PS4

H1Z1 este un joc gratuit anuntat de Sony Online Entertainment, care va fi lansat pentru PC si Playstation 4. Noul titlu este un online zombie survival game, a carui actiune are loc in urma unui eveniment post-apocaliptic..


Zombies Monsters Robots (ZMR)

joc gratuit, platforma: PC, shooter

Zombies Monsters Robots este un nou shooter gratuit anuntat de En Masse Entertainment si Yingpei Games, care va fi lansat pentru PC in viitorul apropiat. ZMR este third person shoter, care va sustine atat confruntari PvP..


Dead Island Epidemic

joc gratuit, platforma: PC

Dead Island Epidemic este un nou joc gratuit dezvoltat de Stunlock Studios, care va fi lansat pentru PC in viitorul apropiat. Jocul va fi distribuit de Deep Silver si va fi disponibil si prin intermediul serviciului onli..


World of Tanks Blitz

joc gratuit, platforma: Android, iOS

World of Tanks Blitz, versiunea pentru tablete si telefoane mobile a jocului gratuit World of Tanks, a intrat in faza closed beta. Wargaming a anuntat ca jocul va fi disponibil pentru iOS si Android, urmand sa suporte ba..


Tanki Online, un nou joc gratuit

joc gratuit, platforma: PC, Android, iOS

Tanki Online a fost lansat pentru serverele vestice, fiind un adevarat concurent browser-based al jocului World of Tanks. Chiar daca jocul a fost initial lansat in anul 2009, Tanki Online a reusit sa stranga de pe piat..


Skyforge

joc gratuit, platforma: PC

Skyforge este un nou MMOG gratuit anuntat de Allods Team, care va fi lansat pentru PC-uri in viitorul apropiat. Skyforge va beneficia de o grafica impresionanta si de o dinamica a jocului inspirata din gameplay-ul titl..


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Need for Speed (2015) 
Seafight 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Far Cry Primal 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisherJocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura