Wizoo Jocuri:

Jocuri Actiune

Jocuri Aventura

Jocuri Masini

Jocuri Simulatoare

Jocuri Shooter

Jocuri Strategie

Jocuri Sport
Jocuri MMOG
Jocuri RPG
+ Jocuri Download
+ Jocuri Gratuite

 

Top 30 Jocuri gratuite

Jocuri gratuite noi Toate jocurile Top jocuri gratuite
Shooter MMORPG Actiune
Masini Strategie Aventura


Need for Speed World Online (NFS: World)

joc gratuit, platforma: PC, Masini

Need for Speed World Online este un joc online gratuit, dezvoltat de Black Box si Electronic Arts Singapore pentru PC. Need for Speed Online a fost lansat in anul 2010, initial in Asia, la cateva luni dupa fiind lansat..


Seafight

joc gratuit, platforma: PC, Aventura

Seafight este unul dintre cele mai populare titluri Bigpoint, jocul fiind un browser game gratuit pentru PC. Seafight a fost lansat in peste 20 de limbi, inclusiv romana, jucatorii neavand nevoie de niciun download pen..


Need for Speed No Limits (NFSNL)

joc gratuit, platforma: Android, iOS

Need for Speed No Limits (NFSNL) este un nou joc anuntat de Electronic Arts, care va fi lansat pentru dispozitivele Android si iOS in 2015. Jocul este dezvoltat de australienii de la Firemonkeys, specializati in titluri ..


Minions Paradise

joc gratuit, platforma: iOS, Android

Minions Paradise este un nou joc pentru dispozitivele mobile, care va fi lansat in aceasta vara. Electronic Arts Inc., Illumination Entertainment si Universal Partnerships & Licensing au semnat un parteneriat, care permi..


FIFA Online (EA SPORTS FIFA Online)

joc gratuit, platforma: PC

FIFA Online este un joc gratuit anuntat de Electronic Arts, care va fi intra in versiunea beta din 2010. FIFA Online va fi lansat sub sigla EA Games, fiind licentiate 30 de ligi, 500 de cluburi si peste 15.000 de fotba..


S.K.I.L.L. Special Force 2

joc gratuit, platforma: PC, shooter

S.K.I.L.L. Special Force 2 este un shooter gratuit lansat de Dragonfly si Gameforge pentru PC, care a fost deja lansat in varianta beta. SKILL este construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 3 si este un first-..


Asphalt 8: Airborne

joc gratuit, platforma: iOS, Android, WP, PC, joc gratuit

Asphalt 8: Airborne este noul joc al celor de Gameloft, care a fost lansat pentru dispozitivele Android si iOS. Jocul este asteptat si pentru Windows Phone si Windows 8, publisher-ul lansand titlul de anul trecut, Asphal..


WWE Immortals

joc gratuit, platforma: Android, iOS

WWE Immortals este un nou joc gratuit anuntat de Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios, care va fi lansat pe 15 ianuarie pentru dispozitivele Android si iOS. Dupa spusele dezvoltatorilor, jocul va..Battleline: Steel Warfare

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Battleline: Steel Warfare este un nou joc gratuit de la Namco Bandai, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru PC. Battleline este un joc de strategie turn-based, care ne va purta printr-un razboi mecanizat cu tancu..


Dreadnought

joc gratuit, platforma: PC

Dreadnought este un joc gratuit dezvoltat de Yager, care va fi lansat pentru PC in 2015. Dreadnought este un SF multi-player combat space simulator, in care gamerii vor controla mai multe tipuri de nave spatiale. Nave..


World of Tanks

joc gratuit, platforma: PC

World of Tanks este un massively multiplayer online game gratuit, care va fi lansat de Wargaming.net 2011. Jocul va fi dedicat luptelor motorizate, gamerii avand de ales dintre 150 de tancuri, produse de SUA, Rusia si ..


Renegade-X

joc gratuit, platforma: PC, Shooter

Renegade-X este un nou shooter gratuit, dezvoltat de un grup de voluntari (Totem Arts) cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine. Renegade-X vrea sa fie succesorul moral al shooter-ului din seria Command and Conquer, ca..


Dizzel free-to-play

joc gratuit, platforma: PC, shooter

Dizzel este un shooter free-to-play, care se afla in acest moment in faza open beta. Jocul este realizat si publicat de catre Neowiz Games, NS Studio si OG Planet. Spre deosebire de celelalte titluri asemanatoare, Dizzel..


Farmerama

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Farmerama este un browser-game gratuit, dezvoltat germanii de la Bigpoint, jucatorii trebuind sa administreze si sa conduca o ferma. La prima vedere, Farmerama este construit dupa principiile care au facut din Farmvill..


Six-Guns

joc gratuit, platforma: iOS, Android, WP

Six-Guns este un shooter western free-to-play, care a fost lansat ieri de Gameloft pentru Windows Phone 8. Titlul era deja disponibil pentru Android, iOS si BlackBerry, primind recenzii impartite din partea criticilor. S..


Fistful of Frags

joc gratuit, platforma: PC, shooter

Fistful of Frags este un shooter gratuit, inspirat din filmele western clasice. Conceput initial ca un mod multiplayer al jocului Half Life 2, Fistful of Frags a fost relansat ca un joc separat, fiind acum disponibil pri..


Spider-Man: Unlimited

joc gratuit, platforma: iOS, Android, WP

Spider-Man: Unlimited este ultimul joc lansat de Gameloft, titlul fiind gratuit pentru telefoanele si tabletele Android, iOS si Windows Phone. Jocul va fi unul episodic, urmand sa fie lansate noi si noi capitole (numite ..


Kings Road

joc gratuit, platforma: PC

Kings Road este un joc gratuit, dezvoltat de Rumble Games, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru browserele PC. Jocul este un free-to-play RPG, plasat intr-un taram medieval, care are in prim plan un cavaler ne..


Tanki Online, un nou joc gratuit

joc gratuit, platforma: PC, Android, iOS

Tanki Online a fost lansat pentru serverele vestice, fiind un adevarat concurent browser-based al jocului World of Tanks. Chiar daca jocul a fost initial lansat in anul 2009, Tanki Online a reusit sa stranga de pe piat..


Blitz Brigade

joc gratuit, platforma: Android, iOS, Shooter

Blitz Brigade este un joc gratuit anuntat de Gameloft, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru Android, Ipad si Iphone. Blitz Brigade este un online shooter si este plasat in WW2, unde-i va pune pe gameri in doua..


Perfect World

joc gratuit, platforma: PC, JOC GRATUIT

Perfect World este un MMORPG gratuit, dezvoltat de Beijing Perfect World pentru PC. Lansat initial in China in iulie 2005, Perfect World a castigat in popularitate, fiind deschise servere pentru Vietnam, Japonia, Malay..


H1Z1, un nou joc gratuit anuntat de Sony

joc gratuit, platforma: PC, PS4

H1Z1 este un joc gratuit anuntat de Sony Online Entertainment, care va fi lansat pentru PC si Playstation 4. Noul titlu este un online zombie survival game, a carui actiune are loc in urma unui eveniment post-apocaliptic..


Aion

joc gratuit, platforma: PC, joc gratuit

Aion (Aion: Tower of Eternity) este un MMORPG dezvoltat de NCSoft, care combina luptele PvP si PvE intr-un razboi tinut intre 3 factiuni distincte. Aion era zeul care controla lumea numita Atreia, Balaur fiind o po..


Plants vs. Zombies 2

joc gratuit, platforma: iOS, PC, Android

Plants vs. Zombies 2: It's About Time este un joc de strategie dezvoltat de PopCap Games, care va fi lansat in vara anului 2013. Pana in acest moment, jocul a fost anuntat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, fiind free-to..


Dead Trigger 2

joc gratuit, platforma: Android, iOS, PC

Dead Trigger 2 este un shooter gratuit lansat de Madfinger Games, care este deja disponibil pentru Android si iOS. Dezvoltatorii au in plan lansarea jocului si pentru PC, Mac si Facebook, nefiind anuntata inca o data ofi..


Triad Wars

joc gratuit, platforma: PC, Strategie

Triad Wars este un nou joc gratuit, dezvoltat de United Front Games, a carui actiune va fi plasata in Hong Kong. Jocul a fost anuntat doar pentru PC. Titlul va fi o continuare a lui


Panzer General Online

joc gratuit, platforma: PC

Panzer General Online este noul joc gratuit al celor de la Ubisoft si BlueByte, care a intrat deja in faza open beta. Noul titlu al seriei Panzer General este un turn-based strategy browser game, in care jucatorii au p..


World of Warships

joc gratuit, platforma: PC, Actiune

World of Warships este un nou joc free-to-play, dezvoltat de Wargaming.net, care va fi lansat in viitorul apropiat pentru PC. World of Battleships va fi un MMOG gratuit, in care gamerii vor lua parte la batalii vaste ..


Armored Warfare

joc gratuit, platforma: PC

Armored Warfare este un nou joc gratuit anuntat de Obsidian Entertainment, care va aduce fata in fata impatimitii tancurilor si a razboaielor mecanizate. Varianta closed beta va sosi in anul 2014, titlul fiind dezvolta..


Conquer X2

joc gratuit, platforma: PC

Conquer X2 este un joc de strategie gratuit, dezvoltat de GamesCampus pentru PC, care a intrat in faza closed beta pe data de 3 iulie, 2013. Conquer X2 este deja popular in Japonia si Coreea de Sud, acum fiind randul .. 

Jocuri Fierbinti pe Wizoo

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) 
FIFA 16 (FIFA 2016) 
Grand Theft Auto 4 (GTA 4) 
Need for Speed World Online (NFS: World) 
Seafight 
Need for Speed (2015) 
Pro Evolution Soccer 2008 (PES 2008) 
Need for Speed No Limits (NFSNL) 
Far Cry Primal 
Minions Paradise 

Arhiva Jocuri
2012 2013 2014 2015 2016

Cauta joc dupa publisherJocuri : Jocuri 2015 :  Jocuri download : Jocuri PC : Jocuri gratuiteJocuri FIFA : Jocuri Android

Termeni de Utilizare : Materiale de constructii : Jocuri shooter : Jocuri aventura